מה ניתן להכין בטאבון ביתי?

טאבון הינו למעשה תנור שהומצא לפני שנים רבות כאשר עדיין לא היו קיימים התנורים החשמליים. אך כיום, למרבה הפלא, הם הפכו לטרנד לוהט וכמעט בכל בית ניתן למצוא את הטאבון. אז אם כבר דיברנו על טאבון, בואו נשמע למה הוא מיועד ומה אפשר להכין בו.

טאבון – למה הוא מיועד?

הטאבון, כמו שכבר אמרנו הינו תנור. ותנור, מיועד לאפייה. אך בניגוד לתנורים החשמליים, בהם באמת אפשר רק לאפות, הרי שבטאבון אפשר גם לבשל. הסיבה לכך היא, שהטאבון פועל באמצעות אש חיה. האש מאפשרת להשתמש בטאבון גם לצורך אפייה וגם לבישול.

לחמים טובים, בטאבון נאפים

אוהבים לאפות? אז אם תרצו להכין לחם מושלם, אפו אותו בטאבון. יכול להיות שאתם קונדיטורים מוכשרים והלחם שלכם יהיה טעים בכל מקרה, אבל אם תרצו להעניק לו טאצ' מושלם וייחודי ושהוא יהיה טעים בהרבה, הכניסו אותו לטאבון. הוא גם ייאפה יותר מהר וגם יהיה טעים יותר.

פיצה אמיתית, רק בטאבון

יש אנשים שכאשר הם שומעים את המילה טאבון, הם מקשרים אותה באופן אוטומטי אל המאכל האיטלקי המוכר כל כך – הפיצה. וזה נכון. אם תרצו להכין פיצה מושלמת, אמיתית וטעימה בטירוף, אפו אותה בטאבון. ואז, כבר לא יהיה כל כך משנה במה תתבלו אותה, כי היא בכל מקרה תהיה טעימה. להמשך קריאה בנושא טאבון ביתי מומלץ

בישול בטאבון – זה אפשרי וגם טעים

כמו שאמרנו, הטאבו מיועד גם לבישול וניתן להשתמש בו במקום כירה בשביל לבשל אוכל. פרט זה מהווה יתרון לטאבון כאשר משתמשים בו בשטח. כך שאם אתם לוקחים איתכם את הטאבון, תוכלו לחסוך לקחת כיריים ולהשתמש בטאבון בשביל להכין אוכל מבושל. רק אל תשכחו לקחת איתכם סירים 😉. למידע בנושא מבער גז לטאבון

אהבתם את המאמר?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אתכם