סוגי הקובות האהובות ביותר על כולם

"קובה" הוא כינוי למאפה ממולא בבשרים עם תבלינים ומופיעה במגוון רחב של טעמים ולכן מתאימה לקייטרינג עבור אירועים מרובי אורחים. את הקובה ניתן להשיג במגוון טעמים, מבושלים ומטוגנים, עם סוגי מילויים שונים, והמאכל נחשב לאחד הפופולריים ביותר בישראל.  גם אם יודדעים אצלכם בבית להכין קובות – אין ספק שהזמנה מחברת קייטרינג של כמות גדולה לצורך אירוע עדיפה בהרבה על בישול עצמאי. בישול עצמאי יהיה מסובך עבור כמות גדולה של קובות ומגוון טעמים ואילו שירותי קייטרינג מבטיחים לכם תוצרת איכותית ואספקת מזון טרי ביום האירוע ובשעה שנקבעה מראש. לכן כדאי לפנות אך ורק לחברה אמינה ובעלת ניסיון בתחום, שמשפקת גם סוגים נוספים של קייטרינג.

מילויים אפשריים לקובה

קובה, כאמור, מאפשרת מילויים רבים בדרך של בישול או טיגון. ניתן להזמין לאירועים קובות כמו קובה גדולה או קטנה מטוגנת וכן סוגים רבים של מילויים כמו בורגול, במיה, דלעת ואפילו סלק עבור טבעונים. את הקובות כדאי לרכז בצלחות באירוע שלכם לנוחות האורחים. קובה במיה תבושל גם במרק במיה שיוסיף לטעמה. הקובות נחשבות למאכל אהוב ולכן כדאי לדאוג מראש לכך שמספר היחידות המוזמנות יהיה גבוה ממספר האורחים וזאת כדי שההיצע יספיק לכולם, וגם למי שמעוניין לטעום קובה במספר טעמים. קובה אורז נחשבת לקשה במיוחד להכנה ונאכלת בעיקר בפסח מאחר שיש איסור על בצק בימי החג.

הזמנת הקובות לאירוע

קובות כוללות בדרך כלל בשר ולכן הן מתאימות בעיקר לאירועים בשעות הצהריים והערב, ויש לקחת זאת בחשבון כשמזמינים אוכל מוכן. התקשרות עם חברה אמינה ובעלת ניסיון בתחום תבטיח אספקה טרייה ביום האירוע ואין להתפשר על כך, מאחר שמדובר במרכיב מרכזי בכיבוד אשר יוגש לאורחים.

אהבתם את המאמר?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אתכם